Nyheter
14 mars 2023 06:20
Ridsportplus

Annie Ivarsdottir har blivit mamma

MammalyckaSvenska Annie Ivarsdottir är sedan 2016 bosatt på Island och är ett välbekant namn i tävlingssammanhang. Nu har ett nytt kapitel startat i Annies liv.

Annie Ivarsdottir har blivit mamma
4:e februari födde Annie sin dotter. Foto: Privat/Lina Kronholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

  Så sent som i somras red svenska Annie Ivarsdottir Landsmót där hon tillsammans med Loki frá Selfossi (f -04, e Smári frá Skagaströnd, u Surtla frá Brúnastöðum) kom på en 13:e plats i B-flokk. Sedan dess har mycket hänt och i början av februari blev Annie mamma till en dotter.

  – Det är en helt obeskrivlig känsla att ha blivit mamma. Allt som var jobbigt under graviditeten var helt klart värt det, säger Annie och förklarar att graviditeten har var kämpig med illamående och bäckensmärtor som gjorde att hon fick ställa ridstövlarna på hyllan tidigare än hon önskat.

  Efter en dryg månad som mamma njuter Annie av sin nya roll som mamma och är föräldraledig, men samtidigt spirar en önskan om att snart kunna hoppa upp i sadeln igen.

  – Jag hoppas kunna kunna börja träna våra egna hästar snart. Det är såklart mycket färre hästar i nu än än vad vi haft tidigare och de flesta är unga, så vi får se hur det blir med tävlingar i sommar.

  Ridsport digital

  99:- i månaden