Nyheter
1 november 2023 23:17
Ridsportplus

Arrangerar clinic med supertrio

KunskapI januari 2023 höll arrangerade islandshästföreningen Áfram en uppskattad clinic i ridhuset på Flyinge i Skåne. Nu meddelar föreningen att succén är tillbaka och det med tre starka profiler som affischnamn.

Arrangerar clinic med supertrio
Välfyllda läktare väntas även på kommande clinic. Foto: Sabina Svenningsson

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

  Áfram har för avsikt att göra januari-clinicen till en tradition, det är tydligt när föreningen återigen bjudit in meriterade ryttare och tränare för att hålla hov på riksanläggningen Flyinge.

  Förra gången var det Mette Mannseth, ackompanjerad av hingstarna från Lindholm Høje och meriterade svenska ryttare. Denna gång är det tränaren Júlio Borba, den norska landslagsryttaren Nils-Christian Larsen och islandshästprofilen Olil Amble som är affischnamn.
  – De kommer att gå igenom olika hästar med fokus på alltifrån den unga hästen till hästen på högsta nivå. Publiken kommer få ta del av tränarnas tankar kring vad som är viktigt att tänka på i utvecklingen av sporthästar och för att nå avelsmålen, säger arrangören.

  20 januari 2024 är datumet som gäller och det utlovas, utöver all kunskap, en större marknadsgata och topphingstar på plats.

  Ridsport digital

  99:- i månaden